Valencia Tourist Card Kopen: Veel Korting & Voordeel in Valencia!

Op het moment dat je op vakantie naar Valencia bent, is het wel zo leuk om zoveel mogelijk toeristische attracties te kunnen zien. Het zien van al deze bezienswaardigheden kan echter best duur worden om te doen.

Dit komt omdat je veel entree moet betalen. Ook andere dingen tijdens een vakantie in Valencia kunnen erg duur zijn.

De Valencia Tourist Card kan hier een uitkomst voor bieden.

Een toeristenkaart met veel korting

Doordat de entree van een toeristische attractie zoals een museum of een restaurant enorm duur kan zijn, kan het voordelig zijn om hier korting voor te ontvangen. Een Valencia Tourist Card kan deze korting bieden.

Met een Valencia Tourist Card is het namelijk mogelijk om aantrekkelijke korting voor verschillende musea, restaurants, winkels en rondleidingen krijgen.

Gratis OV in Valencia

Als je in Valancia bent, is het natuurlijk wel belangrijk om overal te kunnen komen. Eén van de mogelijkheden die je hebt om de regio door te komen, is het openbaar vervoer. Het kan echter erg duur zijn om hier constant gebruik van te maken.

Voor het vervoer heeft een Valencia Tourist Card echter ook een oplossing. Met de Valencia Tourist Card kun je namelijk gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in heel Valencia.

Valencia Tourist Card bestellen

Profiteer van maximale korting, gratis OV & andere voordelen.

Gratis toegang tot bezienswaardigheden

Tijdens een vakantie zijn de bezienswaardigheden natuurlijk niet te missen. Als je in een land als Spanje bent, zijn de musea niet te missen.

Door gebruik te maken van een Valencia Tourist Card, is het mogelijk om toegang te krijgen tot alle openbare musea. Hierdoor is het mogelijk om alle interessante musea in Valencia gratis te bekijken.

De geldigheid van de Valencia Tourist Card

Een Valencia Tourist Card kan verschillende lengtes geldig zijn. Dit is vooral afhankelijk van de tijd die je in Valencia verblijft.

Als je in een dag alles in Valencia wilt zien, is het mogelijk om een Tourist Card voor 24 uur aan te vragen. Ook is het mogelijk om voor meerdere dagen te gaan. Zo is de Valencia Tourist Card ook voor 48 en 72 uur te verkrijgen.

Extra kortingen in Valencia

Met een Valencia Tourist Card is het ook mogelijk om extra kortingen te krijgen. Zo is het mogelijk om tot 50% korting te krijgen bij geselecteerde winkels, restaurant en musea. Ook kun je deze korting krijgen voor andere geselecteerde activiteiten.

Als je graag een tour krijgt kan dit met 25% korting.

Valencia Tourist Card bestellen

Al met al is de Valencia Tourist Card onmisbaar voor een voordelige stedentrip naar Valencia. Je kunt de card makkelijk en snel online bestellen via deze link.

Foto van auteur

Geschreven door Yvette

This is a placeholder for your description. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pulvinar ligula augue, quis bibendum tellus scelerisque venenatis. Pellentesque porta nisi mi. In hac habitasse platea dictumst. Etiam risus elit, molestie non volutpat ac, pellentesque sed eros. Nunc leo odio, sodales non tortor a

Plaats een reactie