Fietsen in valencia, Aanrader voor je stedentrip!

Valencia verkennen met een fietstocht langs de highlights van de stad. Met een Nederlandse gids zodat je niets mist. Lekker met de wind door je haren in het zonnetje. Dat is een georganiseerde fietstocht in Valencia.

Wist je dat: Valencia meer dan 150 kilometer aan fietspaden heeft?

Fietsen in Valencia met een Nederlandstalige gids

Met een fietstocht van Baja Bikes ontdek je in een uur of 3 de beste en belangrijkste bezienswaardigheden en highlights van de stad. Onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids mis je niets en kun je al je vragen stellen.

Afhankelijk van de door jou gekozen fietstour zijn er verschillende stops bij diverse monumenten, bezienswaardigheden en andere kenmerkende plekken van Valencia. Er is ook voldoende tijd om foto’s te maken.

Via Baja Bikes kun je de volgende fietstours boeken:

  1. Valencia Fietstour: De Highlights
  2. Fietstour + Fietshuur
  3. Valencia Kinderproof fietstour
  4. Prive fietstour*
  5. Studenten fietstour Valencia
  6. Valencia Escape Tour (tip!)

* Bij een prive fietstour kun je zelf stops van de lijst afhalen en andere toevoegen indien je dit wenst.

Onze tip: De Valencia Escape Tour!

Escape Rooms zijn razend populair. Baja Bikes heeft dit concept naar een nieuw level getild: een escape tour op de fiets in Valencia. Vind binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad en ontsnap!

Leuk om met vrienden of je gezin te doen. Lukt het jou om op tijd de uitgang te vinden?

Fietsen in Valencia met Baja Bikes
Foto van auteur

Geschreven door Yvette

This is a placeholder for your description. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pulvinar ligula augue, quis bibendum tellus scelerisque venenatis. Pellentesque porta nisi mi. In hac habitasse platea dictumst. Etiam risus elit, molestie non volutpat ac, pellentesque sed eros. Nunc leo odio, sodales non tortor a

Plaats een reactie